Velkommen til Halland Camping i vakre Rennebu!

Opplev en unik campingopplevelse i hjertet av Trøndelag på Halland Camping. Med fantastisk natur, et bredt utvalg av aktiviteter og moderne fasiliteter, er dette stedet for deg som søker ro og avkobling eller spenning og eventyr. Bestill ditt opphold i dag og la opplevelsene begynne!

NYHET Vi har elbil-ladestasjon med 8 ladere kan lade opptil 22kw pr time kr 5 pr kw

Learn More Image

Om oss

Vi er en familieeid campingplass som har vært i drift i over 30 år. Vår målsetning har alltid vært å gi våre gjester en autentisk campingopplevelse i naturskjønne omgivelser. Vi legger stor vekt på å tilby våre gjester god service, renhold og et hyggelig miljø hvor man kan slappe av og nyte ferien. Vi ønsker dere velkommen til Halland Camping. Vennlig hilsen Familien Halland.

Learn More Image

Aktiviteter

Aktivitetene på Halland Camping vil garantert holde hele familien underholdt gjennom hele oppholdet. Vår fantastiske lekeplass er full av spennende muligheter, med alt fra minigolf til husker, klatrestativ, klatrepyramide, og taubane. Vi har også geiter og kaniner fra 20. juni til 20. august. Barna vil også elske vår store sandkasse og trampoliner. Vi tilbyr også andre utendørsaktiviteter som fiske, bading, og sykling i den vakre naturen rundt campingplassen. For de som ønsker å slappe av og nyte naturen, er det flotte turstier og steder å piknikke i nærheten.

Hva våre kunder sier om oss

"Kjempe fin camping plass. Hyttene er kjempe fine. Her er GODE senger (beste jeg har vært borti rundt om!!!) og masse og gjøre for ungene. Geitekillinger, kaniner, tramponiner, klatrestativ og mye annet. Hadde ikke vi leid hytte en annen plass, hadde vi blitt her en natt til!"

Christina

"Norskproduserte, flotte, innholdsrike og ryddige hytter. Trivelig og imøtekommende betjening! Campingplassen ligger idyllisk til ved en liten elv og har flott turterreng. Absolutt å anbefale!"

Jeanette

"Fin og rolig campingplass og hyggelig betjening. Har bodd her en gang før og kommmer gjerne igjen."

Inger