Leiligheter

Leiligheter

Våre leiligheter på Halland Camping er perfekte for de som ønsker litt ekstra komfort og plass under oppholdet sitt. Leilighetene våre er moderne og godt utstyrt med alt du trenger for å føle deg hjemme. Alle leilighetene har eget kjøkken, bad og stue, samt et eller flere separate soverom. Dette gir deg muligheten til å lage mat og slappe av i ditt eget rom, mens du samtidig kan nyte alle de flotte fasilitetene som campingplassen har å tilby.

Leilighetene våre er ideelle for familier eller grupper av venner som ønsker å bo sammen, men som likevel vil ha litt privatliv. Med våre leiligheter har du muligheten til å oppleve naturen og det flotte landskapet rundt campingplassen, samtidig som du har en komfortabel base å trekke deg tilbake til etter en dag med aktiviteter og utforsking.

Våre leiligheter er også perfekte for lengre opphold. Enten du er på jobbreise, på utkikk etter et midlertidig sted å bo eller rett og slett ønsker å bo i nærheten av naturen en stund, så er våre leiligheter et flott alternativ for deg. Vi tilbyr fleksible priser og tilpassede opphold, slik at du kan velge det som passer best for dine behov.

På campingområdet finner du også en stor lekeplass og minigolfbane, samt kaniner og geiter.

Vi håper du vil vurdere en av våre leiligheter på Halland Camping for ditt neste opphold i Rennebu.

Våre hytter

No items found.