Camping

Camping

Camping er en flott måte å oppleve naturen på, og på Halland Camping har vi alt du trenger for å få en flott campingopplevelse. Vi har et bredt utvalg av campingplasser tilgjengelig, inkludert plasser for bobil, slik at du kan finne den perfekte plassen for din campingtur.

Vi tilbyr både elektriske og ikke-elektriske campingplasser. Våre campingplasser for bobil, campingvogn og telt er store og romslige, slik at du kan slappe av og nyte naturen uten å føle deg overfylt.

Tømmestasjonen for bobil og campingvogn er gratis for betalende gjester. Hvis du kun ønsker å dra innom campingplassen for å tømme koster det kr 50,-.

Utleie av vaskemaskin og tørketrommel.

Gratis bruk av oppvaskmaskin ca 3 minutter program.

Vi har også et rent og velholdt sanitæranlegg som er tilgjengelig for alle våre gjester. Sanitæranlegget har dusjer, toaletter og vasker, samt et eget område for tøyvask. Vi tilbyr gratis leie av oppvaskmaskin, som kun bruker tre minutter på å vaske.

For de som ønsker det ekstra luksuriøst tilbyr vi også muligheten til å leie en egen tømmerhytte med eget kjøkken og bad. Disse hyttene er perfekte for de som ønsker å oppleve campinglivet, men fortsatt ønsker å ha tilgang til litt ekstra komfort.

På campingområdet finner du også en stor lekeplass og minigolfbane, samt kaniner og geiter.

Vi er stolte av å tilby en campingopplevelse som passer for alle, enten du er her med familien, venner, alene eller med din egen bobil. Vi håper å se deg snart på Halland Camping!

Priser: Bobil/campingvogn og telt kr 320,- lavsesong mai og oktober kr 270,- for Opptil 2 gjester er inkludert. Ekstra personer koster kr 25,- (under 5 år er gratis)

Telt sykkel/motorsykkel kr 250,-Lavsesong mai og oktober kr 210,-

Strøm: kr 40.-

Våre hytter

No items found.

Våre leiligheter

No items found.