Opplevelser

På Halland Camping er det alltid noe å gjøre for alle aldre. Vi har en fantastisk lekeplass som er full av spenning og moro, og vi har også mange andre aktiviteter som vil gjøre oppholdet ditt hos oss til en minneverdig opplevelse.
Learn More Image

Aktiviteter for hele familien

En av de mest populære aktivitetene på campingplassen vår er minigolf. Vår 18-hulls minigolfbane er både utfordrende og morsom, og den passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Det er en flott måte å tilbringe tid sammen med familien eller venner.

Moro i det fri

For de som liker å klatre, har vi både et klatrestativ, en klatrepyramide, og en taubane. Disse aktivitetene utfordrer både kropp og sinn, og gir en flott trening for både barn og voksne. For de yngre barna har vi også husker, sandkasse og trampoliner, slik at alle kan finne noe de liker.

Learn More Image
Learn More Image

Avslappende aktiviteter for de voksne

I tillegg til aktivitetene på campingplassen har vi også flere turstier i nærheten som vil gi deg en flott utsikt over fjellene og naturen rundt oss.

For fiskeentusiastene

Fisking er en populær aktivitet blant mange av våre gjester, og vi har gode muligheter for å få en god fangst. Campingplassen ligger ca. 10 km fra elvene Orkla og Gaula som er en av Norges beste lakseelver. Det er også flere mindre elver og fjellvann i nærheten som er gode for ørretfiske. For å fiske i elvene og vannene i området, må du kjøpe fiskekort for Orkla på Bygdasenteret (+47 72 42 77 05). For Gaula må du kjøpe fiskekort på Gaula Natursenter (+47 72 43 10 65) eller på nettet. Vi hjelper deg gjerne med å finne det beste fiskestedet og gi deg tips og triks for å få en god fangst.

Learn More Image