Camping nær Støren

Camping nær Støren

På utkikk etter en campingplass i nærheten av Støren?

Vi har campingplass 20 minutter unna Støren. Her finner du både hytter til utleie, leiligheter, teltplasser og oppstillingsplass til camping- og bobiler.

En campingplass med mye å by på

Å dra på camping er noe mange setter pris på. Det er noe med å være et sted midt i naturen, men med tilgang på nødvendigheter. Kanskje har du selv kjent på at camping forenkler hverdagen og det blir lettere å nyte litt ro og fred – av gårde fra mas og sjas hjemme.

På campingplassen finner du alt du trenger. Vi selger baguetter, nystekte brød og rundstykker som kan bestilles til faste tider.

Dette er en perfekt campingplass for både voksne og barn. På campingplassen har vi minigolf, trampoliner og lekeplass. I tillegg hopper og tusler også våre egne kaniner og geiter rundt.

Kort vei til andre områder

Fra vår campingplass er det kort vei til andre attraksjoner. 20 min fra campingplassen ligger Gaula i Støren - En av norges største lakseelver. Er du en fiskeentusiast kan dette derfor være en god destinasjon å legge inn i reiseplanene. I områdene rundt Halland Camping er det også flere aktører som byr på spennende turer med moskustitting, skisentre, museer, fjellturer og mer.

På vår campingplass er det både gjester som er på gjennomreise fra Trondheim og Støren og faste gjester som kommer år etter år for litt campingidyll.