Camping nær Trondheim

Camping nær Trondheim

Trondheim er uten tvil en fin og koselig by, men har du et ønske om å dra på camping må du nok rette blikket mot områdene utenfor!

Du finner oss nær Trondheim

Halland Camping er en flott campingplass for både voksne og barn nær Trondheim. Hos oss kan du komme med både campingvogn, bobil, med telt samt leie hytter for oppholdet.

Campingplassen ligger en drøy time unna Trondheim og kan by på flott natur like ved campen. Du har også et stort utvalg av ulike aktiviteter rett i nærheten. Hva med en kajakktur, besøk til museum, dra på fjellturer, safari eller kanskje har du bare lyst til å chille på campen?

Hyttene våre

Vi har hytter for opptil 8 personer. Hyttene våre er alle av god standard med 1-2 soverom, stue, kjøkken, dusj og wc. Her finner du egentlig alt du trenger for et behagelig opphold - varmtvann, minikjøkken med kjøleskap, kokeplater og annet kjøkkenutstyr. I tillegg har alle hyttene gratis Wifi og TV.

Skulle det være noe annet dere har behov for er det også mulig å henvende seg til resepsjonen for utleie av diverse annet eller spørsmål.

Hva finner du på vår camping?

På Halland Camping har vi egen minigolfbane, kaniner, geiter, lekeplass og et hyggelig uteområde for å slå opp solstolene.

Besøk oss neste gang du skal til Trondheim

Skal du innom Trondheim er vår campingplass det perfekte stopp enten på vei til eller fra byen. Vi ligger rett ved E6, så veien hit er så absolutt ikke vanskelig å finne!

Håper å se deg innom neste gang du skal gjennom Trondheim på tur!