Campingplasser Oppdal (Trøndelag)

Camping er en ferieaktivitet for deg som ønsker å koble av og utforske natur og omgivelser. Ferieformen er svært populær i Norge og Sverige og er ideell dersom du ønsker å komme deg vekk fra travle omgivelser hjemme.

En ferie tilpasset deg og dine

Campingplasser finnes over hele Norge, både langs kysten og i innover i landet noe som gir en enorm grad av frihet når dere skal planlegge reiseruten deres. En campingferie kan formes og tilpasses etter hvem som ønsker å reise, slik at camping kan være en aktivitet for alle. Camping kan være alt fra å overnatte i et telt eller under åpen himmel i skogen, til bobil eller en luksuriøs glamping opplevelse i en ferdig oppsatt hytte eller leilighet.

Halland camping er en campingplass som ligger i Rennebu i Trøndelag og tilbyr overnatting- og aktivitetsalternativer for store og små familier. Hos oss kan du skreddersy din campingopplevelse og velge mellom hytter, leiligheter eller oppstillingsplass for bobil eller campingvogn, med eller uten telt.

Aktiviteter for store og små

Campingen ligger tett på naturen og tilbyr muligheter for fiske i nærliggende elver som Glomma og Gaula, samt turterreng og toppturer. I Rennebu har du også tilgang på gode og store jaktområder med muligheter for jakt på både små- og storvilt. Campingplassen tilbyr også aktiviteter som minigolf, trampoliner og lekeplass for barna. Halland camping har også egne kaniner og geiter som lever det gode campinglivet.

En komfortabel tilværelse

På campingplassen finnes også flere fasiliteter som komplimenterer campingopplevelsen deres. I tillegg til nødvendigheter som resepsjon, sanitæranlegg og stellerom har campingen blant annet en egen kiosk med essensielle varer som brød, melk , pålegg og tannkrem. Hos oss på Halland finnes det også fellesrom med matlagingsmuligheter og gratis vaskerom med tørketrommel.

Legg gjerne ruten for deres neste norgesferie gjennom Rennebu, Oppdal eller Trøndelag generelt, og besøk oss på Halland Camping.

Hos oss er både store og små velkommen!