Camping & Campingplasser Oppdal (Trøndelag)

Camping er en ferieaktivitet for deg som ønsker å koble av og utforske natur og omgivelser. Ferieformen er svært populær i Norge og Sverige og er ideell dersom du ønsker å komme deg vekk fra travle omgivelser hjemme. Camping har alltid vært en elsket ferieform og har ikke blitt noe mindre populær de siste årene. Nordmenn vet verdien av den flotte norske naturen, kanskje mer enn noen gang.

Vi i Halland Camping er stolte over den flotte campingplassen vår og ønsker alle velkommen. Det varmer alltid å se nye og gamle fjes på campingplassen.

En ferie tilpasset deg og dine

Campingplasser finnes over hele Norge, både langs kysten og i innover i landet noe som gir en enorm grad av frihet når dere skal planlegge reiseruten deres. En campingferie kan formes og tilpasses etter hvem som ønsker å reise, slik at camping kan være en aktivitet for alle. Camping kan være alt fra å overnatte i et telt eller under åpen himmel i skogen, til bobil eller en luksuriøs glamping opplevelse i en ferdig oppsatt hytte eller leilighet.

Halland camping er en campingplass som ligger i Rennebu i Trøndelag og tilbyr overnatting- og aktivitetsalternativer for store og små familier. Hos oss kan du skreddersy din campingopplevelse og velge mellom hytter, leiligheter eller oppstillingsplass for bobil eller campingvogn, med eller uten telt.

Aktiviteter for store og små

Campingen ligger tett på naturen og tilbyr muligheter for fiske i nærliggende elver som Glomma og Gaula, samt turterreng og toppturer. I Rennebu har du også tilgang på gode og store jaktområder med muligheter for jakt på både små- og storvilt. Campingplassen tilbyr også aktiviteter som minigolf, trampoliner og lekeplass for barna. Halland camping har også egne kaniner og geiter som lever det gode campinglivet. For dere som ønsker å ta turen ut for å spise i løpet av oppholdet finnes det flere restauranter bare en 10 minutters kjøretur unna campingplassen. Der finnes det også butikker.

En komfortabel tilværelse

På campingplassen finnes også flere fasiliteter som komplimenterer campingopplevelsen deres. I tillegg til nødvendigheter som resepsjon, sanitæranlegg og stellerom har campingen blant annet en egen kiosk med essensielle varer som brød, melk , pålegg og tannkrem. Hos oss på Halland finnes det også fellesrom med matlagingsmuligheter og gratis vaskerom med tørketrommel. I tillegg er alle hytter og leiligheter på campingen utstyrt med TV.

 På vår campingplass er absolutt alle velkomne, dette gjelder selvfølgelig også for våre firbente venner. Ta gjerne med hunden eller katten.  

Legg gjerne ruten for deres neste norgesferie gjennom Rennebu, Oppdal eller Trøndelag generelt, og besøk oss på Halland Camping.

Hos oss er både store og små velkommen!

Det er bare å ta kontakt med oss om du skulle lure på noe eller har spørsmål. Vi gleder oss til å høre fra dere!