Camping & Campingplasser Oppdal (Trøndelag)

Camping & Campingplasser Oppdal (Trøndelag)

Der hvor de fleste bygder følges av elver og hoveddalføret, har hovedtrafikken på Rennebu gått på tvers av dalføret. Noe som gjenspeiler seg i navnet Rennebu som har sitt opphav og betydning som ferdselsbygda eller bygda med mye gjennomgangstrafikk.

Langs med E6, 75 km sør for Trondheim, 45 km nord for Oppdal og 7 km fra Berkåk i Rennebu Kommune finner du Halland Camping. Campingplassen er anerkjent for sin idylliske plassering og sin nærhet av fantastisk natur og spennende aktiviteter.

Camping er en ferieaktivitet for deg som ønsker å koble av og utforske natur og omgivelser. Ferieformen er svært populær i Norge og Sverige og er ideell dersom du ønsker å komme deg vekk fra travle omgivelser hjemme. Camping har alltid vært en elsket ferieform og har ikke blitt noe mindre populær de siste årene. Nordmenn vet verdien av den flotte norske naturen, kanskje mer enn noen gang.

Har du for eksempel sett for deg å bli med på noen opplevelser i Oppdal? Da skal det ikke mer til enn en 40 min biltur fra vår campingplass så er du der!

Vi i Halland Camping er stolte over den flotte campingplassen vår og ønsker alle velkommen. Det varmer alltid å se nye og gamle fjes på campingplassen.

Priser på vår campingplass

Bobil og campingvogn fra kr 290,- lavsesong  fra kr 250.-

Telt med bil fra kr 290.- lavsesong kr 250.-

Telt og motorsykkel fra kr 210.-lavsesong kr 170.-

Strøm fra kr 30.-

Gratis dusj i servicebygget for dere som overnatter med bobil, campingvogn og telt på vår campingplass.

Innsjekk fra kl 12.00 til kl 23.00

Utsjekk fra kl 08.00 til kl 12.00

For tiden er vi også i gang med å bygge egne ladestasjoner for våre gjester!

En ferie tilpasset deg og dine

Campingplasser finnes over hele Norge, både langs kysten og innover i landet noe som gir en enorm grad av frihet når dere skal planlegge reiseruten deres. En campingferie kan formes og tilpasses etter hvem som ønsker å reise, slik at camping kan være en aktivitet for alle. Camping kan være alt fra å overnatte i et telt eller under åpen himmel i skogen, til bobil eller en luksuriøs glamping opplevelse i en ferdig oppsatt hytte eller leilighet.

Halland camping er en campingplass som ligger i Rennebu i Trøndelag, like i nærheten av Oppdal og Berkåk og tilbyr overnatting- og aktivitetsalternativer for store og små familier. Hos oss kan du skreddersy din campingopplevelse og velge mellom hytter, leiligheter eller oppstillingsplass for bobil eller campingvogn, med eller uten telt.

Camping med aktiviteter for store og små

Campingen ligger tett på naturen og tilbyr muligheter for fiske i nærliggende elver som Orkla og Gaula, samt turterreng og toppturer. I Rennebu har du også tilgang på gode og store jaktområder med muligheter for jakt på både små- og storvilt. Campingplassen tilbyr også aktiviteter som minigolf, trampoliner og lekeplass for barna. Halland camping har også egne kaniner og geiter som lever det gode campinglivet. For dere som ønsker å ta turen ut for å spise i løpet av oppholdet finnes det flere restauranter bare en 10 minutters kjøretur unna campingplassen. Der finnes det også butikker.

Korte avstander gjør det også lett å kunne besøke flere områder under samme tur. Overnatter du på vår camping i Halland er du bare et steinkast unna andre flotte steder å besøke, deriblant Oppdal hvor du finner en rekke spennende aktiviteter som moskustur, golfbaner, Magalaupet, museer og mer!

Camping om vinteren

Om dere ønsker å besøke oss i Halland Camping på vinterhalvåret, ta gjerne med ski, akebrett eller andre leker til utendørs vinteraktivitet. Området rundt campingen fullt av fine turløyper som passer til både sko- og skiføre.

En komfortabel tilværelse

På campingplassen finnes også flere fasiliteter som komplimenterer campingopplevelsen deres. I tillegg til nødvendigheter som resepsjon, sanitæranlegg og stellerom har campingen blant annet en egen kiosk med essensielle varer som brød, melk , pålegg og tannkrem.

Hos oss på Halland finnes det også fellesrom med matlagingsmuligheter og gratis vaskerom med tørketrommel. I tillegg er alle hytter og leiligheter på campingen utstyrt med TV.

Vår målsetning er at du ikke skal savne noe underveis av oppholdet på vår campingplass. Fra 20.juni til 15. august selger vi nystekte brød, baguetter og rundstykker som du kan bestille i resepsjonen. Hentes fra kl. 08.30 dagen etter.

På vår campingplass er absolutt alle velkomne, dette gjelder selvfølgelig også for våre firbente venner. Ta gjerne med hunden eller katten.

Legg gjerne ruten for deres neste norgesferie gjennom Rennebu, Oppdal eller Trøndelag generelt, og besøk oss på Halland Camping. Vår campingplass er bare en idyllisk dagstur fra Oslo, Vestlandet, Østlandet og Nordland – Det første steget er å booke plass på vår camping!

Hos oss er både store og små velkommen!

Det er bare å ta kontakt med oss om du skulle lure på noe eller har spørsmål vedrørende vår campingplass. Vi setter pris på å dele vår lokalkunnskap med nysgjerrige gjester.

Vi gleder oss til å høre fra dere!

Ring oss på telefon 905 39 121

Eller send oss e-post til torehalland@msn.no

Dette sier våre tidligere gjester om Halland Camping

Jeanette

Norskproduserte, flotte, innholdsrike og ryddige hytter. Trivelig og imøtekommende betjening! Campingplassen ligger idyllisk til ved en liten elv og har flott turterreng. Absolutt å anbefale!

Inger

Fin og rolig campingplass og hyggelig betjening. Har bodd her en gang før og kommer gjerne igjen.

Christina

Kjempe fin campingplass. Hyttene er kjempe fine. Her er GODE senger (beste jeg har vært borti rundt om!!!) og masse og gjøre for ungene. Geitekillinger, kaniner, trampoliner, klatrestativ og mye annet. Hadde ikke vi leid hytte en annen plass, hadde vi blitt her en natt til!