Leie hytte i Trøndelag

Hos oss på Halland Camping kan vi tilby deg et stort utvalg av ulike overnattingsalternativer, alt i nærhet av frisk norsk natur. Gratis WIFI er tilgjengelig i alle hytter, leiligheter og over hele campingplassen. Dersom dere har med dyr er de også hjertelig velkomne her på campingen.

Hytter for hele gjengen eller storfamilien

På Halland Camping kan vi friste med flotte hytter i helnorsk stil med koselig innredning og gress på taket. Vi har et rikelig utvalg av hytter i forskjellige størrelser. Ønsker dere overnatting for mellom 5-8 personer kan vi tilby dere 18 hytter av ulike størrelser og tilpasset deres behov. De fleste av våre hytter kommer med eget wc, fullt utstyrt kjøkken og dusj. De største hyttene kommer med 2 soverom og en romslig stue med utfellbar sovesofa, optimalt dersom dere har hele familien med på camping.

Vi har også helt enkle hytter for dere som bare er på utkikk etter tak over hodet for natten. Hyttene egner seg for opptil 4 personer.

Handikapvennlige hytter

Vi har en filosofi om at alle skal kunne nyte campinglivet hos oss på Halland Camping. Derfor har vi handikapvennlige hytter med dusj og wc. Det går også helt fint å komme seg rundt på plassen med rullestol.

Bli bedre kjent med våre hytter her

Velutstyrte leiligheter

For reisefølger på opptil 4 personer tilbyr vi 3 forskjellige leiligheter som begge kommer med kjøkken og eget wc. Leilighetene ligger i andre etasje og kommer med en solrik balkong, som gir dere utsikt over naturen. Alle leilighetene følger med dyner og puter.

For familien på reisefot

I tillegg til hytter og leiligheter kan vi tilby dere oppstillingsplass for både bobil og campingvogn. Dette er en gylden mulighet for deg som ønsker å bo så nære elven som mulig. Oppstillingsplassene ligger på et flatt og trygt underlag, og kommer med hver sin kunstgressmatte på 3,5x7,5m. Det er også tilgjengelige strømuttak på oppstillingsplassen.

Vi har også vår egen tømmestasjon hvor vi kan tilby dere gratis tømming dersom dere overnatter på våre hytter.

Book din neste overnatting på våre hytter!

Har du spørsmål eller lurer på noe er det bare å ta kontakt med oss.

Vi i Halland Camping tilrettelegger for din ferie!