Leie hytte i Trøndelag

Hos oss på Halland Camping kan vi tilby deg et stort utvalg av ulike overnattingsalternativer, alt i nærhet av frisk norsk natur. Gratis WIFI er tilgjengelig i alle hytter, leiligheter og over hele campingplassen. Dersom dere har med dyr er de også hjertelig velkomne her på campingen.

Hytter for hele gjengen eller storfamilien

Ønsker dere overnatting for mellom 5-8 personer kan vi tilby dere 18 hytter av ulike størrelser og tilpasset deres behov. De fleste av våre hytter kommer med eget wc, fullt utstyrt kjøkken og dusj. De største hyttene kommer med 2 soverom og en romslig stue med utfellbar sovesofa, optimalt dersom dere har hele familien med på camping.

Velutstyrte leiligheter

For reisefølger på opptil 4 personer tilbyr vi 3 forskjellige leiligheter som begge kommer med kjøkken og eget wc. Leilighetene ligger i andre etasje og kommer med en solrik balkong, som gir dere utsikt over naturen. Alle leilighetene følger med dyner og puter.

For familien på reisefot

I tillegg til hytter og leiligheter kan vi tilby dere oppstillingsplass for både bobil og campingvogn. Dette er en gylden mulighet for deg som ønsker å bo så nære elven som mulig. Oppstillingsplassene ligger på et flatt og trygt underlag, og kommer med hver sin kunstgressmatte på 3,5x7,5m. Det er også tilgjengelige strømuttak på oppstillingsplassen.

Vi har også vår egen tømmestasjon hvor vi kan tilby dere gratis tømming dersom dere overnatter på våre hytter.

Book din neste overnatting på våre hytter!

Vi i Halland Camping tilrettelegger for din ferie!