Leie hytte i Trøndelag

Leie hytte i Trøndelag

Hos oss på Halland Camping kan vi tilby deg et stort utvalg av ulike overnattingsalternativer, alt i nærhet av frisk norsk natur. Gratis WIFI er tilgjengelig i alle hytter, leiligheter og over hele campingplassen. Dersom dere har med dyr er de også hjertelig velkomne her på campingen.

Du finner våre hytter og campingplass ved E6, 75 km sør for Trondheim i Trøndelag. 45 km nord for Oppdal og 7 km fra Berkåk i Rennebu Kommune. Vi er bare en idyllisk dagstur fra Oslo, Vestlandet, Østlandet og Nordland!

Hytter for hele gjengen eller storfamilien i Trøndelag

Er du på vei til Trøndelag og ser etter hytter å leie? Velkommen skal du være til oss!

På Halland Camping kan vi friste med flotte hytter i helnorsk stil med koselig innredning og gress på taket. Vi har et rikelig utvalg av hytter i forskjellige størrelser. Ønsker dere overnatting for mellom 1-8 personer kan vi tilby dere 18 hytter av ulike størrelser og tilpasset deres behov. Skulle dere være enda flere på tur som vil ha hytter ved siden av hverandre er det bare å ta kontakt med oss, så gjør vi vårt beste for at dere får hytter nær hverandre.

De fleste av våre hytter kommer med eget wc, fullt utstyrt kjøkken og dusj. De største hyttene kommer med 2 soverom og en romslig stue med utfellbar sovesofa, optimalt dersom dere har hele familien med på hyttetur i Trøndelag.

Vi har også helt enkle hytter til leie for dere som bare er på utkikk etter tak over hodet for natten. Hyttene egner seg for opptil 4 personer.

Handikapvennlige hytter

Vi har en filosofi om at alle skal kunne nyte campinglivet hos oss på Halland Camping. Derfor har vi handikapvennlige hytter med dusj og wc. Det går også helt fint å komme seg rundt på plassen med rullestol.

Bli bedre kjent med våre hytter her

Vi har hytter med høy standard som sørger for god komfort mellom alle opplevelsene.

Velutstyrte leiligheter

For reisefølger på opptil 4 personer tilbyr vi 2 forskjellige leiligheter som begge kommer med kjøkken og eget wc. Leilighetene ligger i andre etasje og kommer med en solrik balkong, som gir dere utsikt over naturen. Alle leilighetene følger med dyner og puter.

For familien på reisefot

I tillegg til hytter og leiligheter kan vi tilby dere oppstillingsplass for både bobil og campingvogn. Dette er en gylden mulighet for deg som ønsker å bo så nære elven som mulig. Oppstillingsplassene ligger på et flatt og trygt underlag, og kommer med hver sin kunstgressmatte på 3,5x7,5m. Det er også tilgjengelige strømuttak på oppstillingsplassen.

Vi har også vår egen tømmestasjon hvor vi kan tilby dere gratis tømming dersom dere overnatter på våre hytter i Trøndelag.

For tiden er vi også i gang med å bygge egne ladestasjoner for våre gjester!

Utleie av hytte med alt du trenger 

Vi har et sanitæranlegg med god standard. Du finner også vaskerom hvor du kan bruke vaskemaskin og tørketrommel gratis. Du kan også ta oppvasken her.

I nærheten av våre hytter finner du en kiosk med et lite utvalg av dagligvarer som brød, melk, pålegg, søtsaker og tannkrem. Vi selger nystekte brød, baguetter og rundstykker som du kan bestille i resepsjonen og hentes fra kl. 08.30 dagen etter fra 20 juni til 20 august.

Hva kan du gjøre på hyttetur i Trøndelag?

Som gjest på våre hytter er det alltid kort vei til spennende aktiviteter. Naturen her på Rennebu gir fantastisk grunnlag for gode naturopplevelser i form av fjellturer, topptrimturer, jakt av rype, storfugl og storvilt, fiske i elver, laksefiske i Orkla eller Gaula, vandring, pilgrimsleia, sykling og skiturer.

Ta i bruk den flotte naturen her i Trøndelag mens dere leier en av våre hytter! Vi er omgitt av flott nordisk natur med sine høye fjell og lave daler. Spaser innover i de grønne skogene og bare nyt lyden av naturens egen stemme og alle dyrene som bor der. Om dere leier hytter på vinterhalvåret så ta gjerne med ski, akebrett eller andre leker til utendørs vinteraktivitet. 

Området rundt campingen er det fine turløyper som passer til både sko- og skiføre.

For de aller minste har vi trampoliner, huske og minigolf på vårt område. Vi har også fått ny lekeplass med klatrepyramide. Hoppeslottet står klart til bruk for alle. I området rundt hyttene har vi også satt opp en taubane de minste kan utfolde seg på. Vi har kaniner og geiter fra 20 juni til 20 august. Dere skal ikke kjede dere når dere besøker våre hytter.

Vi får ofte spørsmålet “Er det noe vi trenger å ta med selv med når vi leier en av deres hytter?” Ta gjerne med håndkle, sengetøy og laken. Vi har selvfølgelig dyner og puter i alle sengene våre. Skulle dere omsider ha glemt håndkle eller sengetøy kan dette leies i resepsjonen for en billig penge. Ekstra dyner og puter finnes også  i resepsjonen. Bruk gjerne vaskemaskinen og tørketrommelen på vaskerommet om noe trenger en vask.

Har du spørsmål rundt leie av hytte eller er det noe annet du lurer på er det bare å ta kontakt med oss.

Vi i Halland Camping tilrettelegger for din ferie! Book din neste overnatting på våre hytter!