Overnatting i Rennebu

Campingplassen ligger like utenfor Berkåk i Rennebu kommune. Campingen ligger godt tilgjengelig fra E6 og er derfor en godt egnet for overnatting uansett om reisen bærer sør eller nordover.

Rennebu, en skjult perle i Trøndelag

Rennebu har flere skjulte skatter du absolutt burde sjekke ut dersom du befinner deg i området. Halland Camping ligger kun et lite steinkast unna Buvatnet, en populær badeplass og et svært hyggelig turområde som er tilgjengelig for rullestolbrukere.

Kultur og lokalhistorie, opplev Rennebu

Dersom du er interessert i håndverk og husflid burde du reservere en overnatting på Halland Camping i august. Rennebumartnan en av Norges største arenaer for husflid og tradisjonelt håndverk har funnet sted i Berkåk like ved campingplassen hvert år siden 1986. Martnan er temabasert, noe som fører til nytt og kreativt innhold hvert eneste år. Her tilbys det også en rekke kulturarrangementer med lokale og tilreisende aktører.

Kom i kontakt med naturen gjennom jakt og fiske

Hos Halland Camping har du naturen like utenfor dørstokken. Campingplassen ligger plassert mellom flere jaktområder, blant annet:

  • Austre Rennebu Grunneierlag
  • Trollheimen Grunneierlag
  • Isfjellet Grunneierlag
  • Ramsfjell Grunneierlag
  • Innsett Grunneierlag

Alle jaktområdene ligger en kort biltur unna campingen og har gode muligheter for å jakte på både storvilt og småvilt. Det er også mulighet dere å fiske på flere av områdene.

Den populære lakseelva Orkla renner også gjennom Berkåk og kan tilby mang en god fiskeopplevelse for våre overnattingsgjester.

Utforsk Rennebu og opplev norsk natur på sitt beste!

Vi ønsker dere alle velkommen hos oss på Halland Camping