Overnatting i Rennebu

Overnatting i Rennebu

Vår campingplass ligger like utenfor Berkåk i Rennebu kommune. Campingen ligger godt tilgjengelig fra E6 og er derfor en godt egnet for overnatting uansett om reisen bærer sør eller nordover.

Hos oss i Halland Camping finner du følgende alternativer for overnatting

Overnatting på moderne hytter

Vi tilbyr 18 hytter med god standard for 5-8 personer med 1-2 soverom, stue, kjøkken, dusj og wc. Hytter med varmt og kaldt vann og minikjøkken soverom for 5 personer. Hytter med kokeplate og kjøleskap.

Overnatting og utleie av leiligheter

Ved siden av våre hytter finner du også 3 leiligheter for 4 personer med 1 soverom, stue, kjøkken, dusj og wc. I tillegg er leilighetene utstyrt med TV og WiFi.

Bobil og campingvogn

For deg som reiser med bobil eller campingvogn er du velkommen til våre oppstillingsplasser. Hver plass består av grusparkering og kunstgressmatte på 3,5x7,5m på plassene langs med elven. Vi tilbyr strømuttak og tømmestasjon.

Overnatting i telt

Hos oss kan du også få tildelt en plass hvor du kan slå opp teltet ditt på 1-2-3, og hvor du kan dra nytte av fasilitetene på vår campingplass.

Når du overnatter hos oss i Halland Camping kan du alltid ta i bruk våre sanitæranlegg og vaskerom. I tillegg tilbyr vi kiosk med grunnleggende dagligvarer og godteri for de minste. Du kan også bestille nystekte brød, baguetter og rundstykker i vår resepsjon. Du skal ikke savne noe som gjest hos oss!

Rennebu, en skjult perle i Trøndelag

Rennebu har flere skjulte skatter du absolutt burde sjekke ut dersom du befinner deg i området. Halland Camping ligger kun et lite steinkast unna Buvatnet, en populær badeplass og et svært hyggelig turområde som er tilgjengelig for rullestolbrukere.

Med tanke på den fantastiske naturen vi har her på Rennebu finner du en rekke løyper og stier som fører deg til grenseløs natur og uforglemmelige opplevelser.

Kultur og lokalhistorie, opplev Rennebu

Dersom du er interessert i håndverk og husflid burde du reservere en overnatting på Halland Camping i august. Rennebumartnan en av Norges største arenaer for husflid og tradisjonelt håndverk har funnet sted i Berkåk like ved campingplassen hvert år siden 1986. Martnan er temabasert, noe som fører til nytt og kreativt innhold hvert eneste år. Her tilbys det også en rekke kulturarrangementer med lokale og tilreisende aktører.

Kom i kontakt med naturen gjennom jakt og fiske

Hos Halland Camping har du naturen like utenfor dørstokken. Campingplassen ligger plassert mellom flere jaktområder, blant annet:

  • Austre Rennebu Grunneierlag
  • Trollheimen Grunneierlag
  • Isfjellet Grunneierlag
  • Ramsfjell Grunneierlag
  • Innsett Grunneierlag

Alle jaktområdene ligger en kort biltur unna campingen og har gode muligheter for å jakte på både storvilt og småvilt. Det er også mulighet dere å fiske på flere av områdene.

Den populære lakseelva Orkla renner også gjennom Berkåk og kan tilby mang en god fiskeopplevelse for våre overnattingsgjester.

Vi tror du vil få et spennende opphold med overnatting i spektakulære omgivelser og mange uforglemmelige naturopplevelser som gjest hos oss - Utforsk Rennebu og opplev norsk natur på sitt beste!

Vi ønsker dere alle velkommen hos oss på Halland Camping

Ring oss på telefon 905 39 121

Eller send oss e-post til torehalland@msn.no