Hytter 16m² uten soverom for 4 personer

Hytter 16m² uten soverom for 4 personer

Våre hytter på 16m² uten soverom er en perfekt løsning for de som ønsker en rimelig og praktisk overnatting på campingplassen. Disse hyttene passer perfekt for en familie eller en gruppe på fire personer, og tilbyr alt du trenger for å få en behagelig og avslappende campingopplevelse.

Hyttene er utstyrt med sovesofa og en køyeseng eller 2 køyesenger,slik at du kan sove komfortabelt om natten. I tillegg har hyttene et lite kjøleskap og en kokeplate og nødvendig kjøkkenutstyr,slik at du kan tilberede enkle måltider. Det er også et bord og stoler i hytten, slik at du kan sitte og spise eller spille spill.

Sengetøy og håndkle kan leies i resepsjonen eller legges ved i bestilling ved online booking.

Selv om hyttene ikke har eget bad med dusj og toalett, er det et rent og velholdt sanitæranlegg i nærheten som er tilgjengelig for alle våre gjester. Sanitæranlegget har gratis dusjer, toaletter og vasker.

Hvis du ønsker å oppgradere din campingopplevelse, kan du også velge å leie en av våre andre hytter med mer plass og ekstra fasiliteter. Uansett hva du velger, er vi sikre på at du vil ha en flott opplevelse på Halland Camping!