Hytter med 5 stjerner med WC/dusj 2 soverom

Hytter med 5 stjerner med WC/dusj 2 soverom

Disse hyttene er perfekte for de som ønsker å oppleve campinglivet med litt ekstra komfort og luksus.

Hver hytte er på 52m² og har plass til opptil 8 personer. De er designet for å gi deg den beste opplevelsen av camping, samtidig som du kan nyte komforten av en campinghytte. Hyttene har en romslig stue med spiseplass, et fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, fryser, stekovn og oppvaskmaskin, samt to separate soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Soverom nummer to har rammemadrass og familiekøye for 3 personer. I tillegg har denne hytten en sovesofa i stuen med plass til 2 personer.

For å sikre en behagelig opplevelse, er alle hyttene utstyrt med eget WC og dusj. I tillegg er hyttene varmeisolerte og har varmepumpe som gir en varm og koselig atmosfære, uansett værforhold.

Hver hytte har også en egen uteplass hvor du kan slappe av og nyte naturen. På campingplassen finner du også mange aktiviteter for både voksne og barn, inkludert lekeplass, minigolf, geiter og kaniner.

Sengetøy og håndkle kan leies i resepsjonen eller legges ved i bestilling ved online booking.

Vi ønsker deg velkommen til å oppleve den ultimate campingopplevelsen i våre 5-stjerners hytter med WC/dusj og 2 soverom på Halland Camping.