Hytter på 48m² med 2 soverom for opptil 8 personer

Hytter på 48m² med 2 soverom for opptil 8 personer

Våre hytter på 48m² med 2 soverom er perfekte for større familier eller grupper som ønsker å bo sammen. Hyttene har plass til opptil 8 personer, og er utstyrt med alt du trenger for å ha et komfortabelt og avslappende opphold.

Hver hytte har et fullt utstyrt kjøkken med spiseplass, slik at du kan lage mat og nyte måltidene dine sammen i hyggelige omgivelser. Stuen er utstyrt med sofaer og lenestoler, og gir deg muligheten til å slappe av og koble av etter en lang dag med utendørs aktiviteter.

De to soverommene i hytten er utstyrt med komfortable senger og oppbevaringsplass for klær og personlige eiendeler. Det er også en sovesofa i stuen, som gir ekstra plass til å sove for opptil to personer.

Utenfor hytten har du tilgang til en egen terrasse med utemøbler, slik at du kan nyte utsikten og naturen rundt deg. Hyttene ligger i en rolig del av campingplassen, og gir deg muligheten til å slappe av og nyte ferien din i rolige omgivelser.

Sengetøy og håndkle kan leies i resepsjonen eller legges ved i bestilling ved online booking.

Hytten ligger ved liten elv.

Vi er sikre på at du vil elske oppholdet ditt i en av våre hytter på 48m² med 2 soverom, og vi ser frem til å ønske deg velkommen til Halland Camping.