Stor hytte med 2 soverom for opptil 8 personer

Stor hytte med 2 soverom for opptil 8 personer

Denne hytten er en flott valg for grupper eller familier som ønsker god plass og komfort. Hytten er på 52m² og har to separate soverom, et fullt utstyrt kjøkken, og stue. Hytten kan huse opptil 8 personer.

Hytten er bygget i tradisjonell norsk hyttestil og er utstyrt med moderne fasiliteter for å gi deg en avslappende og behagelig opplevelse. Den har også en terrasse hvor du kan nyte utsikten over den vakre naturen som omgir campingplassen.

Begge soverommene har komfortable senger og tilstrekkelig oppbevaringsplass. Det ene soverommet har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, mens det andre har én enkeltseng og familiekøyeseng for 3 personer. Hytten har også en sovesofa i stuen.

Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt du trenger for å tilberede måltider, inkludert en komfyr, kjøleskap med fryser. Stuen har en koselig atmosfære og er et flott sted å slappe av etter en dag med utendørsaktiviteter. Hytten har en varmepumpe installert som gir en behagelig oppvarming.

Sengetøy og håndkle kan leies i resepsjonen eller legges ved i bestilling ved online booking.

Opptil 3 gjester er inkludert. Ekstra personer kr 25. (under 5 år er gratis)

Det er tillatt med husdyr i denne hytten.

Denne hytten er en flott base for å utforske Rennebu og områdene rundt. Med dens romslige plass, moderne fasiliteter og vakre omgivelser, vil denne hytten gi deg en uforglemmelig campingopplevelse.