Leilighet på 35m²

Leilighet på 35m²

Våre leiligheter på 35m² er perfekte for mindre familier eller grupper på opptil fire personer. Leilighetene har ett soverom med en dobbeltseng, samt et fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, komfyr og alle nødvendige kjøkkenutstyr.

Leilighetene har også et eget bad med dusj og toalett, samt en koselig stue med sovesofa for 2 personer og TV. Alle leilighetene har også balkong med bord og stoler, perfekt for å nyte en kopp kaffe eller et glass vin mens du nyter utsikten over campingplassen og området rundt.

Våre leiligheter er moderne og velutstyrte, og har alt du trenger for å ha et komfortabelt og hyggelig opphold. De er også ideelle for de som ønsker å tilbringe litt tid inne i løpet av oppholdet, enten det er for å slappe av etter en lang dag med aktiviteter eller for å nyte en god bok eller film.

Sengetøy og håndkle kan leies i resepsjonen eller legg ved i bestilling ved online booking.

Leiligheten ligger i andre etasje av servicebygget.

Vi ønsker å gi våre gjester den beste opplevelsen mulig, og våre leiligheter er en flott måte å oppleve campinglivet. Vi håper du vil vurdere å bo i en av våre leiligheter under ditt neste besøk på Halland Camping.